VR-WAMA - Îmbunătățirea eficienței și atractivitatea ingineriei de mediu și a pregătirii în gestionarea deșeurilor cu realitatea virtuală bazată pe joc
RESURSE EDUCAȚIONALE

  INFORMAȚII DESPRE PROIECT


  Proiectul VR-WAMA își propune să răspundă nevoilor continue și urgente ale unor sectoare în creștere, precum ingineria mediului și managementul deșeurilor, pentru a dezvolta studenții din învățământul vocațional, prin îmbunătățirea abilităților și competențelor acestora. În acest mod ajută la satisfacerea nevoilor sectorului pentru profesioniști, cu o înaltă calificare și specializare. În acest sens, proiectul va dezvolta un cadru de pregătire inovator, de ultimă generație, extrem de eficient și concret, pentru a ajuta studenții din învățământul vocațional să studieze mai bine și profesorii să predea într-un mod mai eficient, atractiv, plăcut, utilizând noile tehnologii, în domeniile ingineria mediului și managementul deșeurilor.

  Obiectivul principal al proiectului VR-WAMA este de a spori calificările, expertiza și abilitățile studenților și, astfel, creșterea gradului de angajare și asistarea lor pentru a face o carieră în industria ingineriei mediului și managementului deșeurilor.

  Dacă sunteți interesat să vizitați lumea 3D sau să aflați mai multe despre proiect, verificați site-ul principal al proiectului aici: https://vr-wama.eu/

  ACEST PROIECT A FOST FONDAT CU SPRIJINUL COMISIEI EUROPENE. SPRIJINUL COMISIEI EUROPENE PENTRU PRODUCEREA ACESTEI PUBLICAȚII NU CONSTITUIE O APROBARE A CONȚINUTULUI, REFLECTĂ DOAR OPINIILE AUTORILOR, IAR AGENȚIA ȘI COMISIA NAȚIONALĂ NU POT FI RESPONSABILE PENTRU NICIO UTILIZARE CARE POATE FI FĂCUTĂ DIN INFORMAȚIILE OFERITE.

  © 2022 Your Company. All Rights Reserved.